Professionel opsætning af din annonce

Hos Samsing Grafisk opsætter og producerer vi både trykte og digitale annoncer. Vi kan levere annoncer til alle formater, uanset om du gerne vil ses i avisen, dagbladet, et magasin eller online. Måske du ikke kender os af navn, men du har helt sikkert set annoncer, som vi har lavet. Vi er leverandør til nogle af landets største mediebureauer her iblandt Jysk Fynske Medier, JP-Politiken og Ekstra Bladet.
 

Vores erfarne team sørger for, at dine annoncer er i tråd med dit brand. Vi er hurtige, når det kommer til levering af kvalitetsannoncer med sans for detaljen. Har du brug for hjælp med medieplanlægningen af din annonce, så hjælper vi gerne med at skabe kontakten til mediebureauer samt indhentning af tilbud, så din annonce bliver placeret det rigtige sted til den rigtige pris.

Få din annonce i fokus

Samsing Grafisk er et mindre mediebureau, som prioriterer at din annonce sættes i fokus. Vi engagerer os i at opfylde dine behov og ønsker, uanset om din opgave er stor eller lille. Vores faste kunder betragter os som en del af deres eget team og ved, at vi altid overholder aftaler og deadlines. Du kan her se et udvalg af opgaver, vi har løst for vores kunder.
 

Læs mere om hvad vi tilbyder
inden for annoncering