Digitale annoncer og online bannere

Samsing Grafisk kan opsætte og producere dine digitale annoncer. Vi har stor erfaring med online banner både som html banner (animeret banner) og statisk banner (stillestående). Vi kan desuden også levere lysaviser/billboards, video, lyd og meget mere alt efter dit behov.

Vi er med helt fremme, når det gælder de tekniske muligheder for digitale annoncer. Vi rådgiver gerne om mulighederne for digital markedsføring, så du kan bruge de markedsføringsmidler, som er bedst for dig.

Se eksempler på digitale annoncer

Vejl. priser for digitale annoncer/bannere*

Statiske bannere

Pr. stk. uanset størrelse (leveret som jpg eller gif)

450,-

Animerede bannere (HTML5 banner pr. stk. uanset størrelse)

Standard - simpel animation af tekst og foto

1000,-

Avanceret - kan f.eks. indeholde video, lyd, interaktivitet m.m.

2400,-

Efterfølgende banner i andre formater med samme indhold, pr. stk.

50%

Ekstra ydelser

Ekstra ydelser som f.eks. billedbehandling, tekstforfatning, ekstra korrektur osv. vil som udgangspunkt være timeberegnet (700 kr/time). Ved konkrete opgaver, laver vi gerne et tilbud.

Hvis du er i tvivl om, hvad mulighederne er, så kom forbi og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst muligt bruger dit annoncebudget. Du kan kontakte os her.

*Priserne er for grafisk opsætning inkl. 2 korrekturgange, ekskl. tekstforfatning og billedbehandling. Der leveres færdigt materiale efter mediets anvisning, når banneret er godkendt.